Skanninger etter skadelig programvare

Delen Skanninger etter skadelig programvare er tilgjengelig fra Avanserte oppsett > Deteksjonsmotor > Skanninger etter skadelig programvare og lar deg konfigurere skanneparametere for skanneprofiler.

Skanning ved behov

Valgt profil – et spesifikt sett med parametere som brukes ved skanning etter behov. Hvis du vil opprette en ny skanning, klikker du Rediger ved siden av Liste over profiler. Se Skanneprofiler for flere detaljer.

Når du har valgt skanneprofil, kan du konfigurere følgende alternativer:

Skann mål – Hvis du ønsker å skanne et bestemt mål eller en gruppe med mål, kan du klikke på Rediger ved siden av Skann mål, og velge et alternativ fra mappestrukturen (trestrukturen). Se Skann mål for flere detaljer.

Beskyttelse på forespørsel og maskinlæringsbeskyttelse – Du kan konfigurere rapporterings- og beskyttelsesnivåer for hver skanneprofil. Som standard bruker skanneprofiler det samme oppsettet som definert i Filsystembeskyttelse i sanntid. Deaktiver bryteren ved siden av Bruk innstillinger for sanntidsbeskyttelse for å konfigurere egendefinerte rapporterings- og beskyttelsesnivåer. Se Beskyttelser for en detaljert forklaring av rapporterings- og beskyttelsesnivåer.

ThreatSense – Alternativer for avanserte oppsett, for eksempel filtyper du vil kontrollere og deteksjonsmetoder som brukes. Se ThreatSense for mer informasjon.