Legg til eller rediger prosessutelatelser

Dette dialogvinduet lar deg legge til prosesser som er utelatt fra deteksjonsmotoren. Prosessutelatelser hjelper til med å minimere risikoen for potensielle konflikter og forbedrer ytelsen for utelatte programmer, noe som har en positiv innvirkning på operativsystemets generelle ytelse og stabilitet. Utelatelse av prosesser og programmer utelater den kjørbare filen (.exe).

example

Velg filbanen for et unntaksprogram ved å klikke på ... (for eksempel C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). IKKE skriv inn navnet på programmet.
Så snart .exe-filen er lagt til i utelatelsene, overvåkes ikke prosessens aktivitet av ESET Small Business Security, og det kjøres ingen skanning på filoperasjoner utført av denne prosessen.

important

Hvis du ikke bruker nettleserfunksjonen når du velger en kjørbar prosess, må du skrive inn en fullstendig bane til den kjørbare filen manuelt. Ellers fungerer ikke utelatelsen, og HIPS kan rapportere om feil.

Du kan også Redigere eksisterende prosesser eller Slette dem fra utelatelser.