Brukergrensesnitt

Hvis du vil konfigurere programmets virkemåte for grafisk brukergrensesnitt (GUI), åpner du Avanserte oppsett > Brukergrensesnitt.

Du kan justere programmets visuelle utseende og effekter på skjermbildet Brukergrensesnittelementer i Avanserte oppsett.

For å få maksimal sikkerhet ut av sikkerhetsprogramvaren kan du forhindre avinstallering og uautoriserte endringer ved å beskytte oppsettene med et passord. Det gjør du med verktøyet Tilgangsoppsett.

note

For å konfigurere virkemåten for systemvarslinger, deteksjonsvarsler og programstatuser, se Varslinger-delen.