Adresseliste

I denne delen kan du angi lister over HTTP(S)-adresser som skal blokkeres, tillates eller utelukkes fra kontroll.

Følgende tre lister er tilgjengelige som standard:

Liste over adresser som er utelukket fra kontroll – Ingen kontroll etter ondsinnet kode utføres for noen adresse på denne listen.

Liste over tillatte adresser – Hvis alternativet Tillat kun tilgang til HTTP-adresser i listen med tillatte adresser er valgt og listen med blokkerte adresser inneholder * (passer til alt), vil brukeren kun få tilgang til adressene som står på denne listen. Adressene i denne listen er tillatt selv om de finnes i listen over blokkerte adresser.

Liste over blokkerte adresser – Brukeren får ikke tilgang til adresser som står på denne listen.

Klikk Legg til for å opprette en ny liste. Klikk Slett hvis du vil slette en valgt liste.

CONFIG_EPFW_SCAN_HTTP_EXCLUDELIST

note

Illustrerte instruksjoner

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Utelat et sikkert nettsted fra å bli blokkert av beskyttelse for nettilgang

Blokkere et nettsted ved hjelp av ESET Windows-produkter for små kontorer

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se URL-listebehandling.