Sertifikatregler

Sertifikatregler kan brukes til å tilpasse atferden til ESET Small Business Security for spesifikke SSL-sertifikater, og for å huske handlinger som er valgt når SSL/TLS-modus er i Interaktivt modus. Listen kan vises og redigeres i Avanserte oppsett > Beskyttelser > SSL/TLS > Sertifikatregler > Rediger.

Vinduet Sertifikatregler består av:

Kolonner

Navn – Navn på sertifikatet.

Sertifikatutsteder – Navn på sertifikatutsteder.

Sertifikatemne – Emnefeltet identifiserer enheten som er forbundet med fellesnøkkelen som er lagret i feltet for emnets fellesnøkkel.

Tilgang – Velg Tillatte eller Blokkere som Tilgangshandling tillater/blokkerer kommunikasjon som er sikret med dette sertifikatet, uavhengig av kommunikasjonens pålitelighet. Velg Automatisk for å tillatte klarerte sertifikater og be om ikke-klarerte sertifikater. Velg Spør for alltid å spørre en bruker om hva som skal gjøres.

Skanning – Velg Skanning eller Ignorer som Skannehandling for å skanne eller ignorere kommunikasjon som er sikret med dette sertifikatet. Velg Auto for å skanne i automatisk modus og spørre i Interaktivt modus. Velg Spør for alltid å spørre en bruker om hva som skal gjøres.

Kontrollelementer

Legg til – Legg til et nytt sertifikat og juster innstillingene dets i forhold til tilgangs- og skanningsalternativer.

Rediger – Velg sertifikatet som du vil konfigurere og klikk Rediger.

Slett – Velg sertifikatet du vil slette og klikk Fjerne.

OK/Avbryt – Klikk OK hvis du vil lagre endringer eller klikk Avbryt hvis du vil avslutte uten å lagre.