Beskyttelse mot «brute-force»-angrep

Beskyttelse mot «brute force»-angrep blokkerer angrep som prøver å gjette passord til RDP- og SMB-tjenester. Et «brute force»-angrep er en metode for å oppdage et utvalgt passord ved systematisk å prøve alle mulige kombinasjoner av bokstaver, tall og symboler.

For å konfigurere beskyttelse mot «brute-force»-angrep, åpne Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettverkstilgang > Beskyttelser mot nettverksangrep > Beskyttelse mot «brute force»-angrep.

Aktiver beskyttelse mot «brute force»-angrep – ESET Small Business Security inspiserer innholdet i nettverkstrafikk og blokkerer forsøkene på angrep som prøver å gjette passord.

Regler – Lar deg opprette, redigere og vise regler for innkommende og utgående nettverkstilkoblinger. Se kapitlet Regler for mer informasjon.

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULES