Velg prøve for analyse – Falsk positiv fil

Vi anmoder deg om å sende filer som oppdages som infisert uten å være det. På den måten gjør du motoren for virus- og spywarebeskyttelse bedre, og hjelper andre med å være beskyttet. Falske positiver (FP) kan oppstå når et mønster i en fil samsvarer med et mønster i en deteksjonsmotor.

Programnavn og -versjon – Programmets tittel og versjon (for eksempel nummer, alias eller kodenavn).

Filens opprinnelse (URL-adresse eller leverandør) – Oppgi kilden til filen, og opplys om hvordan du støtte på denne filen.

Programmets formål – En generell beskrivelse av programmet, informasjon om programtype (for eksempel nettleser, mediespiller, osv.) og informasjon om programmets funksjonalitet.

Merknader og tilleggsinformasjon – Her kan du legge til tilleggsinformasjon eller beskrivelser som kan være til hjelp under behandling av den mistenkelige filen.

note

De første tre parametrene kreves for å identifisere legitime programmer og skille dem fra ondsinnet kode. Ved å oppgi tilleggsinformasjon hjelper du laboratoriene i identifikasjonsprosessen og behandlingen av prøvene.