ESET Hjelp på internett

Velg tema

Om ESET Small Business Security

I dette vinduet finner du detaljer om den installerte versjonen av ESET Small Business Security og datamaskinen din.

ABOUT

Klikk Vis moduler for å vise informasjon om listen over innlastede programmoduler.

Du kan kopiere informasjon om moduler til utklippstavlen ved å klikke på Kopier. Dette kan være nyttig under feilsøking eller når du kontakter teknisk støtte.

Klikk på Deteksjonsmotor i vinduet Moduler for å åpne ESETs virusradar, som inneholder informasjon om hver versjon av ESETs deteksjonsmotor.