Hvilket produkt har jeg?

ESET tilbyder flere sikkerhedslag med nye produkter fra effektive og hurtige antivirusløsninger til alt i en-sikkerhedsløsninger med et minimum af systemaftryk:

ESET Safe Server

ESET Small Business Security

Du kan se, hvilket produkt du har installeret, ved at åbne programmets hovedvindue. Her kan du se navnet på produktet øverst i vinduet (se artiklen i vidensbasen).

Tabellen nedenfor indeholder oplysninger om funktioner, der er tilgængelige i de enkelte produkter.

ESET Safe Server

ESET Small Business Security

Registreringsprogram

Avanceret maskinel indlæring

Exploit-blokering

Beskyttelse mod scriptbaserede angreb

Anti-Phishing

Internetbeskyttelse

HIPS (herunder Beskyttelse mod ransomware)

Antispam

Firewall

Netværkstjekker

Beskyttelse af webcam

Beskyttelse mod netværksangreb

Botnet-beskyttelse

Sikker bank og browsing

Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser

Anti-Theft

Password Manager

ESET Secure Data

ESET LiveGuard

VPN

Identity Protection

note

Nogle af produkterne ovenfor findes måske ikke på dit sprog/i dit område. Se tilgængeligheden af ESET Small Business Security for at få flere oplysninger.