Otklanjanje poteškoća

Budući da je ESET Remote Administrator složen program koji upotrebljava nekoliko alata treće strane i podržava mnoge platforme OS-a, postoji mogućnost da ćete naići na situacije koje zahtijevaju otklanjanje poteškoća.

Dokumentacija tvrtke ESET uključuje nekoliko metoda za otklanjanje poteškoća ESET Remote Administrator; pogledajte Odgovori na česte poteškoće s instalacijom da biste riješili česte probleme s programom ESET Remote Administrator.

Ne možete riješiti problem?

Svaka ERA komponenta ima dnevnik koji se može konfigurirati tako da bude više ili manje opširan. Pregledajte dnevnike da biste identificirali pogreške koje bi mogle objasniti problem.

Ako ne možete riješiti problem, posjetite ESET-ov forum o sigurnosti i zatražite informacije o problemima s kojima se možete susresti od ESET-ove zajednice.

Kada se obraćate ESET-ovoj korisničkoj službi, tehnička podrška možda će zatražiti od vas da prikupite dnevnike. Da biste prikupili potrebne dnevnike, upotrijebite aplikaciju ESET Log Collector ili naš dijagnostički alat. Preporučujemo vam da uključite dnevnike kada se obraćate podršci kako bismo ubrzali rješavanje vašeg zahtjeva upućenog korisničkoj službi.