Instalacija/nadogradnja

ESET Remote Administrator (ERA) aplikacija je koja omogućuje upravljanje proizvodima tvrtke ESET na klijentskim radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima u umreženom okruženju s jednog središnjeg mjesta. Pomoću sustava za upravljanje zadacima ugrađenim u program ESET Remote Administrator možete instalirati sigurnosna rješenja tvrtke ESET na udaljena računala i brzo reagirati na nove probleme i prijetnje.

Sam program ESET Remote Administrator ne pruža zaštitu od zlonamjernog koda. Zaštita vašeg okruženja ovisi o prisutnosti sigurnosnih rješenja tvrtke ESET kao što je ESET Endpoint Security na radnim stanicama ili mobilnim uređajima ili ESET File Security za Microsoft Windows Server na serverima.

ESET Remote Administrator utemeljen je na dva ključna načela:

1.Centralizirano upravljanje – mogući su konfiguracija cijele mreže, njezino upravljanje i nadzor s jednog mjesta.

2.Skalabilnost– sustav se može instalirati u male mreže i velika korporativna okruženja. Program ESET Remote Administrator osmišljen je tako da prati rast vaše infrastrukture.

ESET Remote Administrator podržava novu generaciju sigurnosnih proizvoda ESET i kompatibilan je s prethodnom generacijom proizvoda.

validation-status-icon-warning Vodič za instalaciju/nadogradnju sadrži mnogo načina za instalaciju programa ESET Remote Administrator i namijenjen je općenito korporativnim korisnicima. Pogledajte vodič za mala i srednja poduzeća ako želite instalirati ESET Remote Administrator na platformu sustava Windows za upravljanje do 250 ESET-ovih sigurnosnih programa na sustavu Windows.

Na stranicama pomoći za ESET Remote Administrator nalazi se kompletan vodič za instalaciju i nadogradnju:

Arhitektura programa ESET Remote Administrator

Alat za migraciju

Instalacijski postupci

ESET License Administrator

Instalacijski postupci i Instalacija agenta s pomoću GPO-a ili SCCM-a

Prvi koraci nakon instalacije programa ESET Remote Administrator

Zadaci nakon instalacije

Administratorski vodič