Oporavak od katastrofe uređaja ERA VA

U nesretnom slučaju u kojem se pokvari uređaj ERA VA i ne možete ga ponovno pokrenuti ili čak ako se izbriše iz pohrane ili je uništen na neki drugi način, možete slijediti postupak za oporavak od katastrofe.

icon_details_hoverNAPOMENA

Morate imati sigurnosnu kopiju baze podataka uređaja ERA VA za uspješan oporavak.

1.Preuzmite najnoviju verziju datoteke era_appliance.ova ili era_appliance.vhd.zip ako upotrebljavate Microsoft Hyper-V. Prednost ovog postupka za oporavak jest da će uređaj ERA VA biti najnoviji.

2.Instalirajte novi uređaj ERA VA, no nemojte ga još konfigurirati. Upute potražite u odjeljku Postupak instalacije ERA uređaja.

3.Aktivirajte Webmin kako biste mogli prenijeti MySQL datoteku sigurnosne kopije, a pojedinosti o tome kako ga aktivirati potražite u odjeljku Aktivacija/deaktivacija sučelja Webmin.

4.Vratite bazu podataka s najnovije datoteke sigurnosne kopije koju imate; slijedite korake opisane u odjeljku Vraćanje baze podataka.

5.Konfigurirajte nedavno instalirani uređaj ERA VA s vraćenom bazom podataka na isti način kao i prethodni uređaj ERA VA, a pojedinosti potražite u odjeljku Konfiguracija uređaja ERA VA.