Faze implementacije i održavanje uređaja ERA VA

Instalacija ERA virtualnog uređaja sastoji se od sljedećih glavnih faza koje su potrebne za uspješnu instalaciju i konfiguraciju:

1.Postupak instalacije ERA uređaja – stvarna instalacija OVA datoteke ERA virtualnog uređaja na hipervizoru.

2.Konfiguracija ERA virtualnog uređaja – konfiguracija nakon instalacije koja se vrši putem web sučelja uređaja ERA VA. To je konfiguracijska stranica na kojoj možete odabrati vrstu uređaja te unijeti specifične pojedinosti i svojstva koja su potrebna za pravilan rad te vrste uređaja ERA VA.

Daljnja konfiguracija i upravljanje vrše se putem tekstualnog korisničkog sučelja (TUI) i alata Webmin:

1.Konzola za upravljanje ERA virtualnim uređajem – omogućuje vam da izvršite radnje održavanja kao što su sigurnosno kopiranje i vraćanje, promjene lozinke, vraćanje na tvorničke postavke itd.

2.Upravljačko sučelje Webmin – omogućuje vam jednostavno upravljanje uređajem ERA VA.

Postupci nadogradnje, migracije i oporavka od katastrofe:

Nadogradnja/migracija uređaja ERA VA – ako želite nadograditi ERA VA na najnoviju verziju, pojedinosti i korake postupka potražite u ovom odjeljku. Isti postupak također vrijedi u slučaju da trebate izvršiti migraciju uređaja ERA VA.

Oporavak od katastrofe uređaja ERA VA – pratite ovaj postupak ako je ERA VA prestao raditi i nije moguće riješiti problem ili ako ne možete obnoviti oštećenu instancu uređaja ERA VA.