ERA proxy uređaj

Ovo je konfiguracijska stranica za ERA proxy uređaj. Konfiguracija se sastoji od dvaju odjeljaka, Application i Networking properties. Ispunite sva obavezna polja (označena crveno). Po potrebi možete naznačiti druge, dodatne konfiguracijske parametre.

icon_details_hoverNAPOMENA

Ova vrsta ERA virtualnog uređaja pokreće komponentu ERA proxy na namjenskom virtualnom računalu. Pogodna je za mreže većih tvrtki, ali može se koristiti i u okruženju malih poduzeća.

Obavezna konfiguracijska polja za ERA proxy uređaj:

Password – ova je lozinka važna jer će se upotrebljavati na virtualnom računalu i u ERA bazi podataka.

ERA Server Hostname – upišite naziv hosta ili IP adresu za ERA server kako bi se ERA proxy mogao povezati s ERA serverom.

ERA Server Port – standardni je port ERA servera 2222; ako upotrebljavate neki drugi port, standardni port zamijenite prilagođenim brojem porta.

Certification authority Base64 – zalijepite certifikat Izdavatelja certifikata u formatu Base64, a pojedinosti o tome kako nabaviti certifikat potražite u odjeljku ERA certifikati.

Proxy Certificate Base64 – zalijepite certifikat za proxy u formatu Base64, a pojedinosti o tome kako nabaviti certifikat potražite u odjeljku ERA certifikati.

Agent Certificate Base64 – zalijepite certifikat agenta u formatu Base64, a pojedinosti o tome kako nabaviti certifikat potražite u odjeljku ERA certifikati.

OVA_proxy

Odaberite potvrdni okvir uz stavku Enable HTTP forward proxy da biste aktivirali tu funkciju:

Aktiviraj Apache HTTP proxy tako da predmemorira nadogradnje.

Također možete aktivirati Apache HTTP proxy poslije. Pojedinosti potražite pod Kako mogu omogućiti Apache HTTP proxy.

enable_http_forward_proxy

Pregledajte konfiguracijske parametre. Provjerite ispravnost konfiguracije jer dodatne promjene konfiguracije nisu moguće. Kliknite Submit kada završite s unosom promjena.

Kada kliknete Submit, prikazat će se sljedeća obavijest:

va_proxy_config_after_submit

icon_details_hoverNAPOMENA

Nemojte osvježavati ovu stranicu u web pregledniku. Zatvorite karticu i idite na prozor ERA VA konzole.

U prozoru konzole vašeg ERA virtualnog uređaja prikazat će se informacije o statusu. Prikazat će se verzije ERA komponenata, kao i naziv hosta, IP adresa i broj porta za ERA server. ERA proxy spreman je za korištenje kada se prikaže ovaj zaslon.

va_proxy_console_window_configured