Prijetnje

U odjeljku Prijetnje nalazi se pregled svih prijetnji koje su pronađene na uređajima kojima se upravlja s pomoću ciljanog korisničkog računa. S lijeve strane prikazuje se struktura grupe. Tamo možete pregledavati grupe i prijetnje za članove dotične grupe. Odaberite grupu Sve i upotrijebite filtar Sve vrste prijetnji da biste prikazali sve prijetnje nađene na klijentima u svim grupama dodijeljenim ciljanom korisničkom računu.

Threats_details

Filtriranje prijetnji

Prema standardnim postavkama prikazuju se sve vrste prijetnji u posljednjih sedam dana. Da biste dodali višestruke kriterije filtriranja, kliknite opciju Dodaj filtar na gornjoj traci i odaberite stavku s popisa. Možete filtrirati rezultate prema stavkama Računalo je utišano, Prijetnja je uklonjena, Naziv (naziv prijetnje), Uzrok (uzrok prijetnje) ili IP adresa klijenta koji je prijavio tu prijetnju. Prema standardnim postavkama prikazuju se sve vrste prijetnji, ali možete filtrirati prema vrstama prijetnji Antivirus, Firewall i HIPS za specifičniji prikaz.

Skeniranje na zahtjev

Ovu opciju koristite za pokretanje zadatka Skeniranje na zahtjev na klijentu za koji je prijavljena prijetnja.

Označi kao riješeno / Označi kao neriješeno

Prijetnje se sada mogu označiti kao riješene u odjeljku prijetnji ili pod detaljima određenog klijenta.

Premjesti u grupu

Premjestite računalo u drugu statičku grupu. Tako će joj moći pristupiti lokalni administrator ciljane grupe. Lokalni administrator ima puna prava pristupa u svojoj grupi.

Utišaj

Odabir utišavanja na specifičnoj prijetnji utišava tu prijetnju (ne klijent). Ta prijava neće se više prikazivati kao aktivna. Možete i utišati klijent (odaberite Utišaj iz kontekstnog izbornika na prijetnji) koji je prijavio tu prijetnju.

Kliknite specifičnu prijetnju da biste pokrenuli radnje na njoj. Pojedinosti o različitim vrstama i statusima ikona potražite na legendi ikona.

Stupci tablice:

Riješeno, Objekt, Naziv procesa, Opis, Korisnik, Opis računala, Detalji radnje, Potrebno je ponovno pokretanje, Skener, Vrsta objekta, Okolnosti, Broj pojava, Izvorna adresa, Izvorni port, Ciljna adresa itd.

threats_table_columns