Prikaz poruke

Ta funkcionalnost omogućuje vam slanje poruke na bilo koji uređaj (klijentsko računalo, tablet, mobilni uređaj itd.). Poruka će se prikazati na zaslonu kako bi obavijestila korisnika. Ta se poruka prikazuje drugačije primateljima na sustavima Windows i Unix (Linux, macOS):

Korisnici sustava Windows vidjet će obavijest

Na sustavu macOS i Linux poruka se prikazuje samo na konzoli ako je jedna otvorena.

icon_section Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis i vrstu zadatka. Vrsta zadatka (pogledajte gornji popis) definira postavke i ponašanje zadatka. U ovom slučaju možete koristiti zadatak Prikaz poruke.

icon_section Objekt

validation-status-icon-warning VAŽNO

Tijekom stvaranja zadatka klijenta nije moguće dodavati ciljeve. Ciljeve ćete moći dodati nakon što zadatak bude stvoren. Konfigurirajte postavke za zadatak, kliknite Završi kako biste stvorili zadatak, a potom stvorite okidač da biste odredili ciljeve za zadatak.

client_task_target

icon_section Postavke

Možete unijeti Naslov i unijeti vašu Poruku.

icon_section Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete opciju Stvori okidač da biste definirali kada se taj zadatak klijenta treba izvršiti i na kojim ciljevima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač.

client_task_finish