Upravljanje predlošcima dinamičkih grupa

Predlošcima se može upravljati iz stavke Administrator > Predlošci dinamičkih grupa. Možete stvoriti novi predložak ili urediti postojeći. Za uređivanje kliknite predložak koji želite urediti i otvorit će se čarobnjak.

Umjesto toga, možete odabrati predložak klikom na potvrdni okvir uz njega, a zatim kliknite na Uredi predložak.

Opcija Udvostruči omogućuje vam stvaranje novih predložaka dinamičkih grupa na temelju odabranih predložaka. Za zadatak udvostručavanja bit će potreban nov naziv.

validation-status-icon-warning VAŽNO

Zbog novog sigurnosnog modela u programu ESET Remote Administrator 6.5, za upravljanje predlošcima dinamičke grupe potrebna su dovoljna dopuštenja. Svi ranije definirani predlošci prema standardnoj se postavci pohranjuju u statičku grupu Sve. Za udvostručavanje predloška korisniku trebaju biti dodijeljena dopuštenja za pisanje (za predloške dinamičkih grupa) za grupu u kojoj se nalazi izvorni predložak i za osnovnu grupu korisnika (u koju će se pohraniti duplikat). Vidi sličan primjer.

admin_manage_dg_template

Kliknite Spremi kao da biste zadržali postojeći predložak i stvorili novi na temelju predloška koji uređujete. Kada se to zatraži od vas, navedite naziv novog predloška.

dg_save_as