Aktualizacija baze podataka virusnih potpisa

Zadatak Aktualizacija proizvoda prisilno izvršava aktualizaciju baze podataka virusnih potpisa sigurnosnog proizvoda instaliranog na klijentima. To je općeniti zadatak za sve proizvode na svim sustavima.

icon_section Cilj

validation-status-icon-warning VAŽNO

Tijekom stvaranja zadatka klijenta nije moguće dodavati ciljeve. Ciljeve ćete moći dodati nakon što zadatak bude stvoren. Konfigurirajte postavke za zadatak i kliknite Završi kako biste stvorili zadatak, a potom stvorite okidač kako biste odredili ciljeve za zadatak.

client_task_target

icon_section Postavke

Očisti aktualizacijsku predmemoriju – Ova mogućnost briše privremene aktualizacijske datoteke u predmemoriji na klijentu i često se može koristiti za ispravak pogrešaka aktualizacije baze podataka virusnih potpisa.

icon_section Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete mogućnost Stvori okidač da biste definirali kada se taj zadatak klijenta treba izvršiti i na kojim ciljevima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač.

client_task_finish