Prijenos datoteke iz karantene

Zadatak Prijenos datoteke iz karantene koristi se za upravljanje datotekama u karanteni na klijentskim računalima.

icon_section Osnovno

Unesite osnovne informacije o zadatku, primjerice naziv i, ako želite, opis i vrstu zadatka. Vrsta zadatka (pogledajte gornji popis) definira postavke i ponašanje zadatka. U ovom slučaju možete koristiti zadatak Prijenos datoteke iz karantene.

icon_section Cilj

validation-status-icon-warning VAŽNO

Tijekom stvaranja zadatka klijenta nije moguće dodavati ciljeve. Ciljeve ćete moći dodati nakon što zadatak bude stvoren. Konfigurirajte postavke za zadatak i kliknite Završi kako biste stvorili zadatak, a potom stvorite okidač kako biste odredili ciljeve za zadatak.

client_task_target

icon_section Postavke

Objekt u karanteni – Odaberite određeni objekt u karanteni.

Lozinka objekta – Unesite lozinku za šifriranje objekta iz sigurnosnih razloga. Imajte na umu da će se lozinka prikazati u odgovarajućem izvješću.

Put za prijenos – Unesite put za lokaciju na koju želite prenijeti objekt.

Korisničko ime/lozinka za prijenos – U slučaju da lokacija zahtijeva autorizaciju (mrežno dijeljenje itd.), unesite podatke potrebne za pristup tom putu.

icon_section Sažetak

Pregledajte sažetak konfiguriranih postavki pa kliknite Završi. Zadatak klijenta sada je stvoren i otvorit će se skočni prozor. Preporučujemo da kliknete mogućnost Stvori okidač da biste definirali kada se taj zadatak klijenta treba izvršiti i na kojim ciljevima. Ako kliknete Zatvori, možete kasnije stvoriti okidač.

client_task_finish