Stvaranje pravila radi aktivacije zaštite lozinkom za ERA agent

Slijedite korake u nastavku kako biste stvorili novo pravilo koje će nametnuti lozinku radi zaštite ERA agenta. Kada se upotrebljava Podešavanje zaštićeno lozinkom, ERA agent ne može se deinstalirati ili popraviti ako se ne upiše lozinka. Pojedinosti potražite u odjeljku Zaštita Agenta.

icon_section Osnovno

Unesite Naziv za ovo pravilo. Polje Opis nije obvezno.

icon_section Postavke

Odaberite ESET Remote Administrator agent s padajućeg popisa, proširite mogućnost Napredne postavke, idite na Podešavanje i upišite lozinku u polje Podešavanje zaštićeno lozinkom. Ta će lozinka biti potrebna ako netko pokuša deinstalirati ili popraviti ERA agent na klijentskom računalu.

validation-status-icon-warning VAŽNO: Obavezno zapišite i spremite lozinku na sigurno mjesto jer je za deinstalaciju ERA agenta s klijentskog računala njen unos prijeko potreban. Kada se uspostavi pravilo za Podešavanje zaštićeno lozinkom, ne postoji ispravan način za deinstaliranje ERA agenta bez valjane lozinke.

admin_pol_password_protected

icon_section Dodjela

Ovdje možete navesti koji su klijenti (pojedinačna računala / mobilni uređaji ili čitave grupe) primatelji pravila.

admin_pol_assign

Kliknite Dodijeli kako biste prikazali statičke i dinamičke grupe i njihove članove. Odaberite željene klijente i kliknite U redu.

admin_dg_tasks_target_list

icon_section Sažetak

Pregledajte postavke za ovo pravilo pa kliknite Završi.