Postavke pravila ERA proxyja

Moguće je promijeniti ponašanje ERA proxy uređaja putem pravila. To se uglavnom upotrebljava za promjenu postavki kao što su interval veze ili server s kojim je proxy povezan.

Kliknite Pravila i proširite Prilagođena pravila da biste uredili postojeće pravilo ili stvorili novo.

 

icon_section Veza

Port programa Remote Administratorovo je port za vezu između ESET Remote Administrator servera i proxyja. Da bi promjena ove opcije stupila na snagu, morate ponovno pokrenuti servis ERA servera.

Serveri za povezivanjekliknite Uredi popis servera da biste dodali pojedinosti o vezi s ERA serverom (naziv hosta / IP i broj porta). Može se navesti više ERA servera. To može biti korisno ako ste, primjerice, promijenili IP adresu ERA servera ili ako je u tijeku migracija.

Podatkovno ograničenje – navedite maksimalan broj bajtova za slanje podataka.

Interval povezivanjaodaberite Redoviti interval i navedite vremensku vrijednost za interval povezivanja (ili možete upotrijebiti izraz CRON).

Certifikat – možete upravljati certifikatima ravnopravnih računala za ERA proxy. Kliknite Promijeni certifikat i odaberite certifikat ERA proxyja koji ERA proxy treba upotrebljavati. Dodatne informacije potražite u odjeljku Certifikati ravnopravnih računala.

icon_section Napredne postavke

Dijagnostika – aktivirajte ili deaktivirajte podnošenje anonimnih statističkih izvješća o padu sustava tvrtki ESET radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Vođenje dnevnikapostavite opširnost dnevnika da biste odredili razinu informacija koje se prikupljaju i zapisuju – od opcije Prati (informativno) do opcije Kobno (najvažnije ključne informacije).

icon_section Dodijeli

Odredite klijente koji će primiti ovo pravilo. Kliknite Dodijeli da biste prikazali sve statičke i dinamičke grupe i njihove članove. Odaberite računalo na koje želite primijeniti pravilo i kliknite U redu.

icon_section Sažetak

Pregledajte postavke za ovo pravilo pa kliknite Završi.