Aktivacija

Idite na odjeljak Administracija > Upravljanje licencama i kliknite Dodaj licence.

active_add_license1

U polje Licenčni ključ unesite ili kopirajte i zalijepite Licenčni ključ koji ste dobili prilikom kupnje sigurnosnog rješenja tvrtke ESET. Ako koristite podatke za prijavu naslijeđene licence (korisničko ime i lozinka), pretvorite podatke za prijavu u licenčni ključ. Ako licenca nije registrirana, pokrenut će postupak za registraciju koji će se obaviti na ELA portalu (ERA će pružiti valjanu URL adresu za registraciju, ovisno o porijeklu licence).

active_add_license_key

Unesite podatke računa Sigurnosni administrator (ERA će kasnije prikazati sve delegirane licence u ERA upravitelju licenca).

active_add_lic_SA

Unesite Datoteku izvanmrežne licence – trebat ćete izvesti pomoću ELA portala i uključiti informacije o proizvodima kojima ERA sustav upravlja. Trebat ćete unijeti određeneTokene datoteke licence u portal ESET Administratora licenci prilikom generiranja datoteke izvanmrežne licence, inače ESET Remote Administrator neće prihvatiti datoteku licence.

active_add_lic_token

Kliknite simbol dokumenta symbol_document_offline da biste spremili datoteku izvanmrežne licence.

add_license_file

Vratite se na ERA upravljanje licencama, kliknite Dodaj licence, pregledajte gdje se nalazi datoteka izvanmrežne licence koju ste izvezli u ELA, a zatim kliknite Prenesi.

license_file_upload