Klantenservice

Medewerkers van ESET Klantenservice zijn beschikbaar om beheerders te helpen en technische ondersteuning te verlenen voor ESET Parental Control for Android en andere ESET-producten.

Als u een ondersteuningsaanvraag rechtstreeks vanaf uw apparaat wilt verzenden, opent u het hoofdmenu three_dots_menu van ESET Parental Control for Android en tikt u op Klantenservice > Probleem rapporteren.

ESET Parental Control for Android omvat geavanceerde logfunctionaliteit om te helpen diagnoses te stellen van potentieel technische problemen. Zorg dat Toepassingslogboek verzenden is geselecteerd (standaard) als u ESET een gedetailleerd toepassingslog wilt geven. Tik op Versturen om uw aanvraag te verzenden. Een deskundige van ESET Klantenservice neemt contact op met u op het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

De diagnostische logboeken zijn verwijderd als u ESET Parental Control for Android hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd tijdens de probleemoplossing. We raden u aan het probleem opnieuw te repliceren en vervolgens de logboeken te verzenden.

important

Toepassing kan niet worden geopend of reageert niet

Als ESET Parental Control for Android niet reageert of niet wordt geopend, kunt u een ondersteuningsaanvraag indienen bij ESET: ga op uw mobiele apparaat naar Instellingen > Toepassingen > Ouderlijk toezicht > Opslag > Opslag beheren. Klik in de ESET Parental Control for Android-toepassing op Klantenservice en vul alle verplichte velden in.