Kinderen

U kunt een kindprofiel maken of bewerken in de instellingen voor Kinderen. U gaat als volgt naar de instellingen voor Kinderen:

1.Ga naar het hoofdmenu three_dots_menu

2.Selecteer Kinderen.

Als u een nieuw kinderprofiel wilt maken, tikt u rechtsonder op +-knop. Vul de naam van uw kind in en selecteer Geslacht, Leeftijd en Geboortedatum. De leeftijd van uw kind wordt gebruikt om ongepaste toepassingen en websites uit te filteren. Ook kunt u een foto of avatar van uw kind uploaden. Als u een foto of avatar wilt toevoegen, tikt u op het camerapictogram en selecteert u een afbeelding of foto op uw apparaat. Tik tot slot op Opslaan.

Een bestaand kindprofiel bewerken:

1.Selecteer het profiel dat u wilt bewerken.

2.Tik op Opslaan wanneer u klaar bent met bewerken.

Kindprofiel verwijderen

Als u het kindprofiel wilt verwijderen, moet ten minste één van de volgende voorwaarden van toepassing zijn:

Er is geen apparaat toegewezen aan het kindprofiel.

Er was de afgelopen drie dagen geen apparaat actief dat aan het kindprofiel is toegewezen.

warning

Een kindprofiel verwijderen

Als u een kindprofiel verwijdert, zal ESET Parental Control for Android op apparaten die aan dat profiel zijn toegewezen, niet meer functioneren.

Een kindprofiel verwijderen op ESET HOME

1.Ga naar het gedeelte Parental Control van ESET HOME portal.

2.Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen.

3.Tik op Profiel.

4.Tik op Profiel verwijderen.

5.Tik op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.

Een kindprofiel verwijderen met ESET Parental Control for Android

1.Open ESET Parental Control for Android op uw apparaat.

2.Tik in het hoofdmenu three_dots_menu op Kinderen.

3.Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen.

4.Tik op het pictogram van de prullenbak.

5.Tik op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.