Programma voor kwaliteitsverbetering

Door deel te nemen aan het Programma voor kwaliteitsverbetering geeft u ESET anonieme informatie over het gebruik van onze producten. Meer informatie over gegevensverwerking is beschikbaar in ons Privacybeleid.

Uw instemming

Deelname aan het Programma is vrijwillig en gebaseerd op uw instemming. Na uw instemming vindt deelname passief plaats. Dit wil zeggen dat u verder geen actie hoeft te ondernemen. U kunt uw instemming intrekken door op elk moment de productinstellingen te wijzigen. Als u dat doet, kunnen wij uw anonieme gegevens niet meer verwerken.

Welke typen informatie verzamelen wij?

Gegevens over interactie met het product

Deze informatie vertelt meer over hoe onze producten worden gebruikt. Hierdoor weten wij bijvoorbeeld welke functionaliteiten vaak worden gebruikt, welke instellingen gebruikers wijzigen of hoeveel tijd zij besteden aan het gebruik van het product.

Gegevens over apparaten

Wij verzamelen deze informatie om inzicht te krijgen in waar en op welke apparaten onze producten worden gebruikt. Typische voorbeelden zijn het model apparaat, land, en de versie en naam van het besturingssysteem.

Diagnostische gegevens over fouten

Informatie over fouten en crashes wordt ook verzameld. Bijvoorbeeld welke fout is opgetreden en welke acties tot de fout hebben geleid.

Waarom verzamelen we deze informatie?

Aan de hand van deze anonieme informatie kunnen wij onze producten voor u, onze gebruiker, verbeteren. Hierdoor worden onze producten relevanter, gebruikersvriendelijker en zo vrij van fouten als maar mogelijk is.

Wie beheert deze informatie?

ESET, spol. s r.o. is de enige partij die de gegevens beheert die met het Programma worden verzameld. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden.