Installatie

Er zijn twee manieren om ESET Parental Control for Android te installeren:

important

Voordat u ESET Parental Control for Android installeert

Controleer of Automatische tijdzone is ingeschakeld in de instellingen voor datum en tijd op uw Android-telefoon.

1.ESET Parental Control for Android downloaden uit de Google Play Store: gebruik de onderstaande koppeling of scan de QR-code met uw mobiele apparaat en een QR-scan-app. Deze app ontvangt updates via Google Play.

ESET Parental Control downloaden bij Google Play

QR_code_GP

Gedetailleerde instructies over hoe u het product installeert, vindt u in dit artikel in de kennisbank (is mogelijk niet beschikbaar in uw taal).

2.Een koppeling naar het installatieprogramma van de app verzenden: log in bij uw account en verzend een koppeling vanuit parentalcontrol.eset.com.

important

Meerdere gebruikers op één apparaat

Als u meerdere gebruikers hebt ingesteld op het Android-apparaat van uw kind, raden wij aan dat u uw kind als secundaire gebruiker instelt. Overschakelen van de primaire gebruiker (de eerste gebruiker die aan het apparaat is toegevoegd) naar de secundaire gebruiker wordt niet beveiligd door ESET Parental Control for Android.