Προστασία διαδικτύου

Η Προστασία διαδικτύου επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνούν το διαδίκτυο με φιλικό τρόπο που τους επιτρέπει να βλέπουν μόνο περιεχόμενο που είναι κατάλληλο για την ηλικιακή ομάδα τους. Εισαγάγετε την ηλικία του παιδιού σας, ώστε το ESET Parental Control να ορίσει αυτόματα τις κατηγορίες ιστότοπων που θα είναι διαθέσιμες όταν το παιδί σας θα περιηγείται στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, το περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών και το πορνογραφικό περιεχόμενο αποκλείονται από προεπιλογή.

Υπάρχουν τρεις προκαθορισμένες επιλογές που βασίζονται στην ηλικία του παιδιού σας. Κάθε επιλογή επισημαίνει αρκετές κατηγορίες ιστότοπων ως κατάλληλες icon_unlimited ή ακατάλληλες icon_blocked. Οι γονείς μπορούν επίσης να τροποποιούν αυτές τις ρυθμίσεις ώστε να επιτρέπουν ή να απαγορεύουν την πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες που αναγράφονται. Η αρχική ρύθμιση παραμέτρων διαμορφώνεται με βάση την ηλικία του επιλεγμένου παιδιού.

webguard

Εάν το παιδί σας επιχειρεί να επισκεφτεί μια απαγορευμένη ιστοσελίδα, μπορεί να ζητήσει άδεια για πρόσβαση στο περιεχόμενο. Εάν δοθεί η άδεια από το γονέα, δημιουργείται αυτόματα μια εξαίρεση στην Προστασία διαδικτύου, ώστε να επιτρέπεται το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η εξαίρεση δημιουργείται μόνο για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για την οποία ζήτησε πρόσβαση το παιδί σας. Επίσης, μπορούν να δημιουργηθούν εξαιρέσεις μέσω των Αναφορών της Προστασίας διαδικτύου, η πρόσβαση στις οποίες είναι εφικτή μέσω της επιλογής Αναφορές στο μενού three_dots_menu ή από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του ιστορικού περιήγησης που αποστέλλεται στους γονείς.

Η Προστασία διαδικτύου ενεργοποιείται από προεπιλογή και υποστηρίζει τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Opera mini, Vewd Browser, Dolphin, Mint, Silk, Microsoft Edge και το πρόγραμμα περιήγησης Samsung.

 

note

Αποκλεισμός

Εάν απενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό ακατάλληλων ιστότοπων, αλλά διατηρήσετε την ενεργοποίηση της Προστασίας διαδικτύου, η παρακολούθηση διαδικτύου θα παραμείνει ενεργή και οι ακατάλληλοι ιστότοποι θα εμφανίζονται στη διαδρομή Αναφορές -> Προστασία διαδικτύου -> Επισκέψεις σε ακατάλληλους ιστότοπους.

Επιβολή ασφαλούς αναζήτησης

warning

Υποστήριξη Android

Η Ασφαλής Αναζήτηση ESET Parental Control είναι διαθέσιμη μόνο για εκδόσεις Android 4.3 και νεότερες εκδόσεις.

Η Ασφαλής αναζήτηση ESET Parental Control φιλτράρει τα αποτελέσματα των αναζητήσεων από τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yandex, Bing, Yahoo, DuckDuckGo). Εάν ενεργοποιηθεί, η Ασφαλής αναζήτηση ESET Parental Control φιλτράρει όλο το αμφίβολο και ακατάλληλο περιεχόμενο στο οποίο μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση το παιδί σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Αυτό επιτρέπει στο παιδί σας να κάνει αναζήτηση στο Internet χωρίς να κινδυνεύει να αποκτήσει πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο.