Εγκατάσταση – Οδηγός έναρξης

Όταν εγκατασταθεί η εφαρμογή στη συσκευή σας, ακολουθήστε τα μηνύματα από τον οδηγό εκκίνησης. Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το ESET Parental Control, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη γλώσσα σας, να δώσετε συγκατάθεση χρήστη και τα διαπιστευτήρια για την πύλη my.eset.com. Για να κάνετε αυτά τα βήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1.Επιλέξτε τη Γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ESET Parental Control.

2.Πατήστε Αποδοχή για να αποδεχθείτε τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη.

3.Πατήστε Αποδοχή για να αποδεχθείτε τη συγκατάθεση χρήστη.

4.Επιτρέψτε το δικαίωμα «Ανάγνωση πληροφοριών τηλεφώνου» για να επιτραπεί η ενεργοποίηση τουESET Parental Control.

5.Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας My ESET.

6.Επιλέξτε Παιδί ή Γονέας ανάλογα με το άτομο που θα χρησιμοποιεί αυτή τη συσκευή. Εάν δεν έχετε συσκευή Android ή προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, θα βρείτε στην πύλη My ESET τα ίδια εργαλεία και τις ρυθμίσεις που υπάρχουν και στην εφαρμογή.

7.Δημιουργήστε ένα προφίλ παιδιού εισάγοντας το όνομα, το φύλο και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού σας.

8.Καθορίστε το PIN γονέα. Το τετραψήφιο PIN χρησιμοποιείται για πρόσβαση στις ρυθμίσεις γονέα στη συσκευή του παιδιού, συνεπώς συνιστάται να χρησιμοποιείτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

9.Πατήστε Επόμενο και μετά Γονικός έλεγχος για Ενεργοποίηση παρακολούθησης της εφαρμογής.

10.Η Προστασία απεγκατάστασης δεν επιτρέπει στα παιδιά να απεγκαταστήσουν το ESET Parental Control. Πατήστε Επόμενο και, στη συνέχεια, πατήστε Ενεργοποίηση στο μήνυμα Διαχειριστής συσκευής.

11.Επιλέξτε εάν θα αποστέλλονται Αναφορές διακοπής λειτουργίας και ανώνυμα δεδομένα σχετικά με σφάλματα. Οι Αναφορές διακοπής λειτουργίας και τα ανώνυμα δεδομένα θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εφαρμογή και τις υπηρεσίες μας.

12.Επιτρέψτε τα δικαιώματα εφαρμογής.

13.Πατήστε Ενεργοποίηση για να ξεκινήσει το ESET Parental Control.

 

important

Κατάχρηση Λογαριασμού επισκέπτη

Συνιστάται να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό επισκέπτη στη συσκευή του παιδιού για να απαγορεύεται στο παιδί η κατάχρηση του λογαριασμού επισκέπτη προκειμένου να παρακάμψει το ESET Parental Control.

important

Προστασία μπαταρίας

Πολλοί κατασκευαστές συσκευών παρουσίασαν επιλογές προστασίας της μπαταρίας ή εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android 5 και νεότερες συσκευές. Στις συσκευές με αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια εξαίρεση για να επιτρέπεται η λειτουργία του ESET Parental Control όταν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας. Για να δημιουργήσετε μια εξαίρεση, ελέγξτε την τεκμηρίωση του κατασκευαστή της συσκευής σας.