Ζώνες με συναγερμούς

Οι ζώνες είναι κυκλικές περίμετροι με ακτίνα που κυμαίνεται από 100 μέτρα (328 πόδια) έως 500 μέτρα (1640 πόδια). Το ESET Parental Control σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές ζώνες και να τις εξατομικεύσετε με ένα μοναδικό όνομα και εικονίδιο για να διατηρούνται οργανωμένες. Θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που το παιδί σας εισέρχεται ή εξέρχεται από μια ζώνη. Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε ζώνες, για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ζώνη «Σχολείο» κατά τη διάρκεια των διακοπών.

 

example

Παράδειγμα σεναρίου ζωνών

Δημιουργείτε μια ζώνη που ονομάζεται Σχολείο και μια ζώνη που ονομάζεται Σπίτι. Όταν το παιδί σας εξέλθει από τη ζώνη Σπίτι, θα λάβετε μια ειδοποίηση αναχώρησης από το σπίτι με την ώρα αναχώρησης από τη ζώνη. Όταν το παιδί σας εισέλθει στη ζώνη Σχολείο, θα λάβετε μια ειδοποίηση άφιξης στο σχολείο με την ώρα άφιξης στη ζώνη. Όταν το παιδί σας εξέλθει από τη ζώνη Σχολείο, θα λάβετε μια ειδοποίηση αναχώρησης από το σχολείο με την ώρα αναχώρησης από τη ζώνη. Επίσης, θα λάβετε μια ειδοποίηση με την ώρα άφιξης και την ώρα αναχώρησης ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το συνολικό χρονικό διάστημα για το οποίο το παιδί σας παρέμεινε στη ζώνη Σχολείο. Θα λάβετε άλλη ειδοποίηση όταν το παιδί σας φθάσει στη ζώνη Σπίτι.

important

Απόσταση ζωνών

Οι ζώνες θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον 5 λεπτών περπατήματος, για να αποφεύγονται οι ειδοποιήσεις που προκαλούν σύγχυση.

important

Ειδοποιήσεις ζωνών

Οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται μόλις συμπληρωθούν 3 λεπτά παραμονής του παιδιού σας σε μια ζώνη, για να αποφεύγονται πολλαπλές ειδοποιήσεις όταν το παιδί μετακινείται κατά μήκος των ορίων μιας ζώνης.

Ρυθμίζεις ζωνών στην εφαρμογή Γονέας του ESET Parental Control (στη συσκευή του γονέα):

1.Επιλέξτε το παιδί για το οποίο θέλετε να ρυθμίσετε ζώνες.

2.Στην κύρια οθόνη μεταβείτε στο στοιχείο Εντοπισμός.

3.Πατήστε το εικονίδιο γραναζιού.

4.Πατήστε το στοιχείο Προσθήκη νέας ζώνης.

5.Επιλέξτε το κέντρο μιας ζώνης κάνοντας αναζήτηση για ένα μέρος με τη διεύθυνση ή σύροντας τη ζώνη στο χάρτη μέχρι την επιθυμητή τοποθεσία.

6.Επιλέξτε ένα εικονίδιο ζώνης, ένα όνομα ζώνης και μια ακτίνα ζώνης.

7.Πατήστε το στοιχείο Αποθήκευση ζώνης.

8.Επιλογή παρακολουθούμενης συσκευήςμπορείτε να επιλέξετε μόνο μία συσκευή στο προφίλ του παιδιού σας.

 

Ρυθμίσεις ζωνών στην πύλη διαδικτύου ESET Parental Control (parentalcontrol.eset.com):

1.Επιλέξτε το παιδί για το οποίο θέλετε να ρυθμίσετε ζώνες

2.Κάντε κλικ στο στοιχείο Εντοπισμός.

3.Κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού στην ενότητα «Εντοπισμός παιδιού».

4.Κάντε κλικ στο στοιχείο Προσθήκη νέας ζώνης.

5.Επιλέξτε το κέντρο μιας ζώνης κάνοντας αναζήτηση για ένα μέρος με τη διεύθυνση ή σύροντας τη ζώνη στο χάρτη μέχρι την επιθυμητή τοποθεσία.

6.Επιλέξτε ένα εικονίδιο ζώνης, ένα όνομα ζώνης και μια ακτίνα ζώνης.

7.Επιλογή παρακολουθούμενης συσκευήςμπορείτε να επιλέξετε μόνο μία συσκευή στο προφίλ του παιδιού σας.

8.Κάντε κλικ ξανά στο εικονίδιο γραναζιού. Η νέα ζώνη θα φαίνεται στο χάρτη.