Εντοπισμός locator_active

Το ESET Parental Control σάς επιτρέπει να εντοπίσετε τη θέση της συσκευής του παιδιού σας χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους:

 

warning

Υπηρεσίες εντοπισμού

Ο Εντοπισμός παιδιού ESET Parental Control απαιτεί ενεργοποίηση των Υπηρεσιών εντοπισμού (GPS, Wi-Fi, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας) στη συσκευή του παιδιού.

Εντοπισμός - Εάν χρησιμοποιείτε το ESET Parental Control στη συσκευή σας, επιλέξτε το παιδί που θέλετε να εντοπίσετε. Μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία της συσκευής του παιδιού σας χρησιμοποιώντας την επιλογή Εντοπισμός. Μπορείτε να βρείτε την επιλογή Εντοπισμός στην αρχική σελίδα της εφαρμογής ESET Parental Control

Εντοπισμός παιδιού χρησιμοποιώντας την πύλη my.eset.com - Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο my.eset.com και επιλέξτε το στοιχείο Γονικός έλεγχος. Επιλέξτε το παιδί που θέλετε να εντοπίσετε. Η τοποθεσία της συσκευής του παιδιού θα εμφανιστεί στην ενότητα Εντοπισμός παιδιού της σελίδας του παιδιού. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να εμφανίσετε όλες τις τοποθεσίες της συσκευής του παιδιού ή απλώς μία συγκεκριμένη τοποθεσία συσκευής.

Εντοπισμός παιδιού μέσω SMS - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Μηνύματα γονέων του ESET Parental Control για να στείλετε μια εντολή SMS από τη συσκευή σας για να ζητήσετε την τοποθεσία GPS της συσκευής του παιδιού σας, ακόμα και αν η συσκευή του παιδιού δεν έχει σύνδεση στο Internet. Αυτή η επιλογή πρέπει να διαμορφωθεί στη συσκευή του παιδιού σας, για να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε τη συσκευή. Οι εντολές SMS μπορούν να αποσταλούν μόνο από τους αριθμούς τηλεφώνου που έχετε προσθέσει στην ενότητα Αριθμοί τηλεφώνου του γονέα στο ESET Parental Control στη συσκευή του παιδιού σας. Για να ζητήσετε την τοποθεσία της συσκευής του παιδιού, στείλτε ένα μήνυμα SMS που να αρχίζει με λατινικό ερωτηματικό (?) στο κείμενο για τη συσκευή του παιδιού. Θα λάβετε ένα μήνυμα SMS με έναν σύνδεσμο URL για την τοποθεσία της συσκευής του παιδιού.

warning

Δυνατότητες SMS

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δυνατότητα Εντοπισμός παιδιού μέσω SMS στο ESET Parental Control, εγκαταστήστε την εφαρμογή ESET SMS Tool στη συσκευή του παιδιού σας. Οι δυνατότητες που χρησιμοποιούν υπηρεσίες SMS θα εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμες στη συσκευή του γονέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τεκμηρίωση της εφαρμογής ESET SMS Tool ή το άρθρο της Γνωσιακής βάσης.