Quarantaine

De belangrijkste functie van de quarantaine is om geïnfecteerde bestanden veilig op te slaan.

Hoe geeft u in quarantaine geplaatste bestanden weer?

1.Voer een eerste scan uit.

2.Als er geïnfecteerde bestanden worden gevonden, klikt u op Gedetailleerde resultaten weergeven > Opgeschoonde bestanden herstellen.

Als u Quarantaine op een later tijdstip wilt weergeven, voert u de toepassing opnieuw uit en klikt u in het venster Welkom terug bij ESET Online Scanner op Info over ESET Online Scanner > In quarantaine geplaatste bestanden.

In quarantaine geplaatste bestanden herstellen

1.In quarantaine geplaatste bestanden weergeven.

2.Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op Bestanden herstellen.

3.Klik op Herstellen.