Indstillinger

Brugeren kan konfigurere indstillinger:

Produktsprog – skift sproget i ESET Online Scanner

Indstillinger for indsamling af data – opdater programmet til forbedring af kundeoplevelsen og indstillingerne for feedbacksystemet

Indstillinger for proxyserver – angiv de relevante indstillinger for proxyserveren

Slet programmets data, når det lukkes – slet programmets data (f.eks. moduler) for at frigøre diskplads. Bemærk, at det kan tage længere tid at starte den næste scanning, fordi modulerne skal hentes igen.

E-mailindstillinger

Hvis du vil modtage scanningsresultater via e-mail, skal du angive en e-mailadresse. Hvis du vil afmelde, skal du klikke på Afmeld, så slettes din e-mailadresse fra databasen med e-mailadresser.