Introduktion

1.Hent ESET Online Scanner fra ESETs websted ved at klikke på knappen engangsscanning.

2.Dobbeltklik på den .exe-fil, du har hentet, for at køre programmet.

3.Vælg produktsprog.

4.Klik på Kom godt i gang, og bekræft dialogboksen Brugeradgangskontrol i Windows.

5.Klik på Acceptér på skærmbilledet Vilkår for anvendelse, hvis du kan acceptere vilkårene for anvendelse. Når du har accepteret vilkårene for anvendelse, oprettes genvejen til ESET Online Scanner på skrivebordet.

6.Klik på Kom godt i gang på velkomstskærmen.

7.Vælg, om du vil deltage i programmet til forbedring af kundeoplevelsen, og om du vil aktivere feedbacksystemet. Klik på Fortsæt.

8.Vælg en scanningstype.

9.Vælg, om du vil aktivere registrering af potentielt uønskede programmer (PUA) eller justere Avancerede indstillinger.

10.Klik på Start scanning.

11.Når opdateringerne til registreringsmodulet er hentet, starter scanningen. Scanningsstatus vises på statuslinjen sammen med stien til og titlen på den fil, der scannes. Du kan til enhver tid afbryde scanningen midlertidigt eller annullere scanningen.

12.Når scanningen er fuldført, og der er registreret trusler, skal du klikke på Se detaljerede resultater eller klikke på Gem scanningslog for at gennemse scanningsresultaterne senere. Klik på Fortsæt.

13.Hvis der ikke er registreret et ESET-sikkerhedsprodukt på din maskine, og din brugerkonto har administratorrettigheder, tilbyder ESET Online Scanner dig at slå Periodisk scanning til. Klik på Fortsæt.

14.På skærmen Tak, fordi du bruger ESET Online Scanner kan du bedømme programmet og give feedback.

15.Klik på Send og luk, hvis du har bedømt programmet og/eller givet feedback, eller klik på Luk uden feedback.