Antispambeveiliging

Antispambeveiliging voor uw e-mailserver is standaard ingeschakeld. Gebruik de schuifregelaar naast Antispambeveiliging inschakelen om deze functie uit te schakelen.


OPMERKING

Het uitschakelen van Antispambeveiliging heeft geen gevolgen voor de beveiligingsstatus. Zelfs als Antispam is uitgeschakeld, wordt de groene tekst U bent beveiligd weergegeven in het gedeelte Controle van de hoofd-GUI. Het uitschakelen van Antispam wordt niet beschouwd als een verlaging van het beveiligingsniveau.

antispam_protection

Witte lijsten van Exchange Server gebruiken om antispambeveiliging automatisch over te slaan

Hiermee laat u ESET Mail Security specifieke witte lijsten van Exchange gebruiken. Als deze functie is ingeschakeld, wordt rekening gehouden met het volgende:

Het IP-adres van de server staat op de lijst met toegestane IP-adressen van de Exchange Server

De ontvanger van het bericht heeft de vlag voor het omzeilen van antispam ingesteld in zijn of haar postvak

De ontvanger van het bericht heeft het adres van de afzender in zijn of haar lijst met veilige afzenders staan (zorg dat u synchronisatie van de lijst met veilige afzenders in uw Exchange-serveromgeving hebt geconfigureerd, inclusief aggregatie van veilige lijsten)

Als een van de bovenstaande condities van toepassing is op een inkomend bericht, wordt de antispamcontrole omzeild voor dit bericht. Het bericht wordt niet op SPAM beoordeeld en wordt afgeleverd in het postvak van de ontvanger.

Markering Antispam overslaan accepteren die is ingesteld op SMTP-sessie

Is nuttig als u geverifieerde SMTP-sessies hebt tussen Exchange-servers met de instelling voor het omzeilen van antispam. Als u bijvoorbeeld een edgeserver en een hubserver hebt, is scannen van het verkeer tussen de twee servers niet nodig. De optie Markering Antispam overslaan accepteren die is ingesteld op SMTP-sessie is standaard ingeschakeld maar is alleen van toepassing als de vlag voor het omzeilen van antispam is geconfigureerd voor de SMTP-sessie op de Exchange-server. Als u Markering Antispam overslaan accepteren die is ingesteld op SMTP-sessie uitschakelt, scant ESET Mail Security de SMTP-sessie op spam, ongeacht de instellingen voor het omzeilen van antispam op uw Exchange Server.


OPMERKING

De Antispam-database moet regelmatig worden bijgewerkt, zodat de antispammodule de best mogelijke beveiliging kan bieden. Zorg dat ESET Mail Security toegang heeft tot de juiste IP-adressen op de nodige poorten om periodieke updates van de Antispam-database toe te staan. Zie ons KB-artikel exlink voor meer informatie over welke IP's en poorten u moet inschakelen in uw firewall van derden.

Meer instellingen voor elke functie vindt u in hun eigen gedeelte:

Filteren en verificatie

Geavanceerde instellingen

Instellingen voor grijze lijst

SPF en DKIM

Backscatterbeveiliging