Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Monitorizare dispozitiv

În secțiunea Monitorizare dispozitiv din Audit securitate, definiți componentele dispozitivului care vor fi monitorizate de ESET Mobile Security.

Puteți dezactiva monitorizarea fiecărei componente.

1.Atingeți componenta pe care doriți s-o dezactivați.

2.Atingeți pictograma meniu three_dots_menu.

3.Atingeți Dezactivare.

Wi-Fi

Datele dvs. pot fi interceptate cu ușurință de infractori care folosesc tehnici de eavesdropping. Aveți grijă atunci când accesați sau trimiteți informații sensibile de afaceri sau personale fără o criptare adecvată a aplicației. Componenta Wi-Fi indică o problemă atunci când încercați să accesați o rețea potențial nesigură.

Memorie

Memoria cu spațiu redus de stocare poate provoca probleme la instalarea aplicațiilor noi și poate încetini aplicațiile existente. Funcția Memorie indică o problemă dacă folosiți peste 95% din memoria internă.

Roaming de date

Dezactivați roamingul de date atunci când călătoriți în afara rețelei pentru a evita tarife mari pentru servicii de date. Funcția Roaming indică probleme numai când dispozitivul utilizează activ o rețea de roaming.

Roaming apeluri

Tarifele pentru servicii pot crește când aveți activat roaming-ul. Funcția Roaming indică probleme numai când dispozitivul utilizează activ o rețea de roaming.

Mod Depanare

Modul Depanare USB este folosit numai în scopuri de dezvoltare. În modul Depanare USB, dispozitivul poate deveni vulnerabil la infectare atunci când îl conectați la un computer prin USB.

Dispozitiv cu control privilegiat

Dispozitivele cu acces rădăcină furnizează acces nerestricționat prin software terț la sistemul de operare, ceea ce ar putea permite accesul la datele dvs. sensibile. Această funcție indică o problemă dacă dispozitivul dvs. are acces rădăcină (a fost acordat acces unui superutilizator).