Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Expert de pornire

După instalare, urmați instrucțiunile de pe ecran din expertul de pornire:


important

Activarea permisiunilor pentru ESET Mobile Security

Acest ghid se bazează pe setări pentru versiuni stoc de Android. Procesul de activare a permisiunilor poate diferi, în funcție de producătorul dispozitivului.

1.Apăsând pe Acceptare toate și continuare, sunteți de acord cu Acordul de licență pentru utilizatorul final și confirmați Politica de confidențialitate.

2.Pentru a vă personaliza preferințele, atingeți Personalizați, alegeți care dintre următoarele opțiuni este aplicabilă și atingeți Continuare.

Permiteți ESET LiveGrid© - Pentru a citi mai multe despre sistemul de feedback ESET LiveGrid©, vizitați secțiunea Setări avansate.

Permitere analize pentru îmbunătățirea produselor - ESET Mobile Security va trimite informații anonime despre aplicație (performanțe, statistici despre funcționare) care ne vor ajuta să îmbunătățim aplicația și serviciile pe care le oferim. Pentru a citi mai multe despre informațiile pe care le colectăm, vizitați capitolul Politica de confidențialitate.

Permitere utilizare date în scopuri de marketing

Accept trimiterea de reduceri promoționale și știri despre produse de către ESET - Veți primi știri despre produs și cele mai recente oferte de la ESET.

3.Dacă țara dvs. nu a fost detectată automat, selectați-o și atingeți Continuare.

4.Selectați un plan: fie achiziționați un abonament pentru un dispozitiv mobil, fie alegeți un abonament cu mai multe dispozitive pentru diferite sisteme. Dacă aveți un abonament, selectați Am deja un abonament și continuați cu pasul 6 de mai jos.

5.Revizuiți detaliile de activare atunci când ați instalat ESET Mobile Security din linkul de descărcare trimis către adresa dvs. de e-mail din contul ESET HOME. Atingeți Continuare și urmați instrucțiunile pentru a activa ESET Mobile Security folosind contul ESET HOME. Dacă nu sunteți de acord, atingeți Refuz și urmați pașii de mai jos.

6.Conectați-vă la contul dvs. ESET HOME pentru a conecta dispozitivul mobil la cont și a activa ESET Mobile Security.

arrow_down_homeContinuați cu Google.
arrow_down_homeContinuați cu Apple.
arrow_down_homee-mail
arrow_down_homeScanare cod QR

7.Ultimii pași ai expertului de pornire variază în funcție de versiunea de Android de pe dispozitivul dvs.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 și versiuni ulterioare

important

Protejarea bateriei

Mulți producători au introdus opțiuni pentru protejarea sau economisirea bateriei la dispozitive ce folosesc Android 6 și versiuni ulterioare. Atunci când este activată, această funcționalitate dezactivează funcționalitatea Anti-Phishing din ESET Mobile Security. Pentru dispozitivele care dispun de această funcție trebuie să creați o excepție pentru a permite funcționalității Anti-Phishing din ESET Mobile Security să opereze și atunci când opțiunea de economisire a bateriei este activată. Pentru a crea o excepție, consultați documentația de la producătorul dispozitivului dvs.