Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Setări Anti-Theft

Blocare după încercări nereușite

Selectați numărul de încercări de deblocare nereușite permise înainte ca dispozitivul să se blocheze. Pentru a configura numărul de încercări de deblocare, atingeți three_dots_menu în ecaraul Anti-Theft, selectați Setări, atingeți Blocare după încercări nereușite și selectați numărul de încercări nereușite dorit.

Timp pentru corectare

Dacă ați activat opțiunea Blocare după încercări nereușite, dispozitivul se va bloca după numărul de încercări nereușite setat. Dezactivați opțiunea Timp pentru corectare pentru a bloca dispozitivul imediat după ce este atins numărul stabilit de încercări nereușite sau setați o perioadă de timp pentru a debloca dispozitivul cu succes înainte ca acesta să se blocheze după ce este atins numărul setat de încercări nereușite.


note

Exemplu

Opțiunea Blocare după încercări nereușite este activată, iar numărul de încercări nereușite este setat la 3.

Opțiunea Timp pentru corectare este setată la 15 secunde.

După ce pe dispozitiv se introduce un traseu de deblocare incorect de trei ori, aveți la dispoziție 15 secunde pentru a introduce traseul de deblocare corect, pentru a împiedica ESET Mobile Security să blocheze dispozitivul.

Editare detalii de contact

Dacă vă marcați dispozitivul ca dispărut pe ESET Anti-Theft sau după un număr selectat de încercări de deblocare nereușite, informațiile din Detalii de contact vor fi afișate pe ecranul dispozitivului dvs. blocat, pentru ca persoana care-l găsește să vă poată contacta.

Aceste informații pot include:

Mesaj afișat (opțional)

Numele dvs. (opțional)

Număr de telefon (altul decât al dvs.)

Adresă de e-mail (opțional)

 

Gestionați cartelele SIM de încredere

Această opțiune vă permite să ștergeți sau să redenumiți cartela SIM introdusă. Pentru a adăuga o nouă cartelă SIM de încredere, introduceți cartela SIM în dispozitiv. Acesta se va bloca. Deblocați dispozitivul folosind codul de securitate. Vi se va solicita să adăugați cartela SIM nou inserată în lista de cartele SIM de încredere. Dacă nu adăugați această cartelă SIM în listă, opțiunea Protecție SIM va rămâne dezactivată.

Schimbați tipul de blocare

Selectați o modalitate de deblocare a produsului ESET Anti-Theft. În timpul configurării Anti-Theft s-a setat ca opțiune implicită un cod PIN. Puteți schimba această opțiune implicită, pentru ca în loc de cod PIN să fie folosit un traseu de deblocare.

Utilizare amprentă

Când această opțiune este activată, puteți utiliza amprenta salvată în dispozitiv pentru a debloca opțiunea Anti-Theft.