Enhetsovervåkning

I Enhetsovervåking-delen under Sikkerhetsrevisjon kan du definere hvilke enhetskomponenter som skal overvåkes av ESET Mobile Security.

Du kan deaktivere overvåking individuelt for hver komponent.

1.Trykk på komponenten du vil deaktivere.

2.Klikk på menyikonet three_dots_menu.

3.Trykk på Deaktiver.

Wi-Fi

Dataene dine kan enkelt fanges opp av tyvlyttere. Vær forsiktig når du får tilgang til eller sender inn sensitiv forretnings- eller personlig informasjon uten riktig appkryptering. Wi-Fi-komponenten indikerer et problem når du prøver å få tilgang til et potensielt usikkert nettverk.

Minne

Lite lagringsminne kan skape problemer under installasjonen av nye applikasjoner, og kan gjøre at eksisterende applikasjoner blir tregere. Minne-funksjonen indikerer et problem hvis mer enn 95 % av intern lagring brukes.

Dataroaming

Slå av dataroaming når du reiser utenfor nettverket ditt for å unngå høye kostnader for datatrafikk. Roaming-funksjonen indikerer kun problemer mens enheten aktivt bruker et roamingnettverk.

Samtaleroaming

Tjenesteavgiftene dine kan øke ved roaming. Roaming-funksjonen indikerer kun problemer mens enheten aktivt bruker et roamingnettverk.

Feilsøkemodus

USB-feilsøkingsmodus er kun ment for utviklingsformål. Når man er i USB Debug-modus, kan enheten din bli sårbar for infeksjoner når du kobler den til en datamaskin via USB.

Rootet enhet

Rootede enheter gir uhindret adgang til operativsystemet til tredjeparts programvare, som da kan få tilgang til dine sensitive opplysninger. Denne funksjonen indikerer et problem hvis enheten din er rootet (superbrukertilgang er gitt).