ESET Hjelp på internett

Velg tema

Henvisningskoder

important

Viktig

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere som har lastet ned ESET Mobile Security fra Google Play og ikke har premiumbeskyttelsen aktivert. Enheten må være koblet til ESET HOME for å bruke henvisningsalternativet.

Henvisningskoden din er et unikt nummer som tildeles enheten din. Del henvisningskoden din med en venn, og dere begge vil motta gratis premiumbeskyttelse for en 30-dagers periode. Hvis vennen din ikke har ESET Mobile Security, vil han/hun motta en unik nedlastingskobling for ESET Mobile Security. Denne inkluderer gratis 30-dagers premiumbeskyttelse.

Hver gang du deler en henvisningskode mottar du gratis premiumbeskyttelse for en 30-dagers periode, samt et virtuelt trofé for å hjelpe deg å holde orden på kodene du har delt og mottatt. Hvert virtuelle trofé representerer en gratis 30-dagers premiumbeskyttelse. Du kan dele opptil tolv henvisningskoder for å motta gratis beskyttelse. Etter at du har mottatt alle de tolv virtuelle troféene kan du fortsatt dele koden din med venner. De vil fremdeles motta gratis 30-dagers premiumbeskyttelse, men du kan ikke motta noen ytterligere beskyttelser.

trophy_act@xxhdpi