Installasjonsveiviser

Etter installasjonen følger du instruksjonene på skjermen i oppstartsveiviseren:

important

Aktivere tillatelser for ESET Mobile Security

Denne veiledningen er basert på standard Android-innstillinger. Prosessen for å angi tillatelser kan variere avhengig av produsenten av enheten din.

1.Trykk på Godta alle og fortsett for å godta Lisensavtale for sluttbruker, anerkjenn personvernerklæringen og tillat andre preferanser.

2.For å tilpasse preferansene dine, trykk på Tilpass, velg hvilket av følgende alternativer som gjelder og trykk på Fortsett.

Tillat ESET LiveGrid© – Hvis du vil finne ut mer om ESET LiveGrid©-tilbakemeldingssystemet, gå til Avanserte innstillinger-delen.

Tillat analyser for å bidra til å forbedre produktene våre – ESET Mobile Security vil sende anonym programinformasjon (ytelse, driftsstatistikk) som vil hjelpe oss med å gjøre programmet vårt og tjenestene våre bedre. For å finne ut mer om informasjonen vi samler inn, besøk kapittelet med personvernerklæringen.

Tillat databruk for markedsføringsformål

Tillat å sende kampanjerabatter og produktnyheter fra ESET – Du vil motta produktnyheter og de siste tilbudene fra ESET.

3.Hvis landet ditt ikke ble oppdaget automatisk, velger du landet ditt og trykker på Fortsett.

4.Gå gjennom abonnementsalternativene, og velg et abonnement som beskytter én mobilenhet eller velg et abonnement som beskytter flere enheter for en rekke ulike systemer. Hvis du har et abonnement, velg Jeg har allerede et abonnement og følg trinn 6 nedenfor. Du kan få tilgang til en gratisversjon av ESET Mobile Security ved å velge Fortsett uten oppgradering.

5.Gjennomgå aktiveringsdetaljene dine etter at du har installert ESET Mobile Security via nedlastingskoblingen som ble sendt til e-postadressen din fra ESET HOME-kontoen. Trykk på Fortsett, og følg instruksjonene for å aktivere ESET Mobile Security med ESET HOME-kontoen. Hvis du ikke er enig, trykker du på Avslå og følger trinnene nedenfor. (Dette trinnet er kun ment for deg hvis du har mottatt en nedlastingskobling fra ESET Mobile Security via e-post)

6.Bruk en ESET HOME-konto og logg inn ved hjelp av et av alternativene nedenfor for å koble mobilenheten til kontoen din og aktivere ESET Mobile Security, eller bruk en aktiveringsnøkkel.

arrow_down_homeFortsett med Google.
arrow_down_homeFortsett med Apple.
arrow_down_homeE-post
arrow_down_homeSkann QR-kode

7.De siste trinnene i installasjonsveiviseren varierer avhengig av hvilken versjon av Android som kjører på enheten din.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 og senere

important

Batteribeskytter

Mange enhetsprodusenter introduserte batteribeskyttelse eller batterisparingsalternativer i Android 6 og nyere enheter. Når den er slått på, vil denne funksjonen slå av Anti-Phishing i ESET Mobile Security. På enheter som har denne funksjonen, må du opprette et unntak for å la ESET Mobile Security-Anti-Phishing-funksjonaliteten fungere med batterisparingsfunksjonen slått på. For å opprette et unntak, sjekk dokumentasjonen fra enhetsprodusentene.