ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Kôdovi preporuke


important

VAŽNO

Ova funkcija je dostupna samo za korisnike koji su preuzeli ESET Mobile Security u usluzi Google Play i nisu aktivirali pretplatu premium verzije. Uređaj mora biti povezan na ESET HOME za upotrebu opcije preporučivanja.

Vaš kôd preporuke jedinstveni je broj koji se dodjeljuje vašem uređaju. Da biste dobili besplatnu premium pretplatu za program ESET Mobile Security u trajanju do godinu dana, podijelite i primite kôdove preporuke.

Podijelite kôd preporuke s prijateljem kako biste oboje primili besplatnu premium pretplatu u trajanju od 30 dana. Ako vaš prijatelj nema program ESET Mobile Security, primit će jedinstveni link za preuzimanje programa ESET Mobile Security koji uključuje besplatnu premium pretplatu trajanju od 30 dana.

Svaki put kad podijelite kôd preporuke primit ćete besplatnu premium pretplatu u trajanju od 30 dana i virtualni trofej koji će vam pomoći pratiti podijeljene i primljene kôdove. Svaki virtualni trofej predstavlja besplatnu premium pretplatu u trajanju od 30 dana. Možete podijeliti do 12 kôdova preporuke za dobivanje besplatnih pretplata. Nakon što primite svih 12 virtualnih trofeja, i dalje možete dijeliti svoj kôd s prijateljima koji će nastaviti primati premium verzije pretplate u trajanju od 30 dana, no više nećete dobivati dodatne besplatne verzije pretplate.

trophy_act@xxhdpi