Laitteen valvonta

Suojauksen valvonta -kohdan Laitteen valvonta -osiossa voit määrittää, mitä laitekomponentteja ESET Mobile Security valvoo.

Voit poistaa kunkin komponentin valvonnan käytöstä.

1.Napauta käytöstä poistettavaa komponenttia.

2.Napauta valikkokuvaketta three_dots_menu.

3.Napauta Poista käytöstä.

Wi-Fi

Salakuuntelijat voivat helposti kuulla tietosi. Ole varovainen käyttäessäsi tai lähettäessäsi arkaluonteisia yritys- tai henkilökohtaisia tietoja ilman asianmukaista sovelluksen salausta. Wi-Fi-komponentti ilmaisee ongelman, kun yritetään käyttää mahdollisesti vaarallista verkkoa.

Muisti

Jos tallennusmuistia on vähän, uusien sovellusten asennuksessa voi ilmetä ongelmia, mikä voi hidastaa aiemmin luotuja sovelluksia. Muisti-toiminto ilmaisee ongelman, jos yli 95 % sisäisestä tallennustilasta käytetään.

Dataverkkovierailu

Poista dataverkkovierailu käytöstä matkustaessasi oman verkkosi ulkopuolella, jotta vältät kalliit datapalvelumaksut. Verkkovierailu-toiminto ilmaisee ongelmia vain, kun laite käyttää aktiivisesti verkkovierailuverkkoa.

Puheluverkkovierailu

Palvelumaksut saattavat olla tavallista suuremmat verkkovierailussa. Verkkovierailu-toiminto ilmaisee ongelmia vain, kun laite käyttää aktiivisesti verkkovierailuverkkoa.

Virheenhakutila

USB-virheenkorjaustila on tarkoitettu vain kehitystarkoituksiin. Laite saattaa altistua tartunnoille USB-virheenkorjaustilassa, kun yhdistät laitteen tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Laitteen roottaus

Rootatut laitteet tarjoavat kolmansien osapuolten ohjelmistoille rajoittamattoman pääsyn käyttöjärjestelmään, mikä voi johtaa arkaluontoisten tietojen käyttämiseen. Tämä toiminto ilmaisee ongelman, jos laite on rootattu (pääkäyttäjän käyttöoikeus on myönnetty).