ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Anti-Theft

Funktionen ESET Anti-Theft beskytter din mobilenhed mod uautoriseret adgang, giver dig mulighed for at overvåge fremmed aktivitet og sporer enhedens placering. Du kan også vise en besked til den person, der finder din enhed, hvis du mister enheden.

ESET Anti-Theft kræver følgende tilladelser:

Kameraadgang for at tage billeder af en indtrængende.

Rediger filer for at slette følsomme data fra en fjernplacering.

Adgang til placeringsdata for at spore din enhed, hvis du mister den.

Adgang til fysisk aktivitet for at genkende, når din enhed flyttes.

Adgang til baggrundsplacering for at spore din enhed, hvis du mister den, også selvom ESET Mobile Security er lukket eller ikke er i brug. Når du giver denne tilladelse, skal du vælge Tillad altid for at sikre fuld beskyttelse.

Brugsadgang for at gøre det muligt at modtage opkald på din enhed, hvis den bliver låst.

Adgang for enhedsadministrator for at forhindre uautoriseret afinstallation af ESET Mobile Security. Når du har aktiveret enhedsadministratoren, bliver du bedt om at oprette en pinkode for at beskytte vigtige indstillinger i ESET Mobile Security.

Læs telefonoplysninger for at registrere fjernelse af SIM-kort. Din enhed låses, når SIM-kortet fjernes.

Gå til artiklen Konfigurer beskyttelse med Anti-Theft i ESET Mobile Security for Android i vores vidensbase for at konfigurere beskyttelse med Anti-Theft i ESET Mobile Security (artikler i vidensbasen findes ikke på alle sprog).

Lås enhed automatisk

Ud over at låse din enhed fra ESET HOME-portalen kan du konfigurere ESET Mobile Security til automatisk at låse din enhed, når en af følgende handlinger udføres:

SIM-kortet fjernes – Hvis det SIM-kort, der er tillid til, fjernes fra enheden, låses enheden. Hvis du vil fjerne og undersøge SIM-kort, der er tillid til, skal du trykke på Administrer SIM-kort, der er tillid til, vælge det SIM-kort, du vil fjerne, og derefter trykke på ikonet for papirkurv action_button_delete. Hvis du vil tilføje et SIM-kort, der er tillid til, skal du isætte SIM-kortet. Hvis Lås automatisk er aktiveret, skal du låse enheden op. ESET Mobile Security beder dig om at bekræfte, at det SIM-kort, der netop er blevet tilføjet, er godkendt.


warning

Understøttelse af Automatisk lås ved fjernelse af SIM-kort

Funktionen Automatisk lås ved fjernelse af SIM-kort er ikke tilgængelig på CDMA- og WCDMA-enheder samt kun Wi-Fi-enheder.

Efter [X] forsøg på at låse op – Når indstillingen er aktiveret, låses din enhed efter et angivet antal mislykkede forsøg på at låse op. Du kan indstille antallet af mislykkede forsøg på at låse op, før enheden låses, i Anti-Theft-indstillingerne. Hvis dit mislykkede forsøg skyldes et uheld, kan du rette det inden for 30 sekunder, så tæller det ikke med som et mislykket forsøg. Du kan ændre tiden for rettelse i Anti-Theft-indstillingerne i indstillingen Tid til rettelse. Du kan også deaktivere tiden til rettelse. Så låses enheden, umiddelbart efter det angivne antal mislykkede forsøg.

Når enheden er låst, kan du få vist oplysninger for at kontakte ejeren af enheden. Du kan også angive, at enheden skal tage billeder med begge kameraer, så du får billeder af den person, der forsøger at låse enheden op.

Når enheden er låst

Du kan konfigurere, at følgende skal ske, når din enhed låses:

Indstillingen Vis kontaktoplysninger viser oplysningerne for Kontakt ejeren, når der indtastes en forkert kode til skærmlås. Tryk på Rediger kontaktoplysninger for at indtaste dine kontaktoplysninger, der skal vises, når du mister din enhed. Din ESET HOME-e-mail er indtastet som standard.

Indstillingen Tag et billede gemmer fotos fra bag- og frontkameraet i enhedens galleri og på portalen Anti-Theft i tilfælde af, at der gøres et mislykket forsøg på at låse enheden op, eller SIM-kortet fjernes.

Sådan låser du din mobilenhed op

Hvis du har låst din mobilenhed via ESET Anti-Theft-portalen, eller ESET Mobile Security for Android har låst din mobilenhed, skal du have adgang til din ESET HOME-adgangskode.


important

Lås din enhed op, der administreres af en anden

Hvis din ESET Mobile Security for Android administreres af en andens ESET HOME-konto, skal du indtaste adgangskoden til den pågældende konto for at låse din enhed op.

Du kan finde visuelle instruktioner til oplåsning af din mobilenhed i følgende artikel i ESETs vidensbase (findes på engelsk og flere andre sprog).