Säkerhetsrapport

Säkerhetsrapport ger en heltäckande översikt över varje programmodul, dess respektive status och statistik. Du kan även aktivera moduler som för närvarande inte är aktiverade från skärmen Säkerhetsrapport. Varje programmodulavsnitt innehåller följande information.

Om en del av informationen inte finns betyder det att det inte finns några förekomster.

Antivirus

Genom\u00ADsöknin\u00ADgar av pro\u00ADgram

Upptäckta hot

Databasuppdateringar

En detektering har skett

Genom\u00ADsökta filer

Program uppdaterade

Applås

Antal skyddade program

Antal lyckade programupplåsningar

Antal misslyckade upplåsningsförsök

Skydd mot nätfiske

Genomsökta länkar

Genomsökta meddelanden

Hittade hot

Samtalsfilter

Utgående samtal

Mottagna samtal

Blockerade samtal

Betalningsskydd

Antal skyddade program

Antal genomsökningar av skyddade program

Antal problem som hittats

Antal gånger du har startat bank- eller betalningsappen från Säker programstart

Säkerhetsgenomgång

Roamingvarningar representerar antalet gånger du har varnats om att vara ansluten till ett roamingnätverk

Varningar om öppet WIFI

Network Inspector

Nätverksgenomsökningar

Upptäckta enheter

Hittade sårbarheter

ESET Mobile Security visar en kort månadsrapport i Androids meddelandefält varje månad. Om du inte vill ha dessa meddelanden måste du aktivera alternativet Visa inte meddelande om månadsrapport.