Lösa in en kod

Första gången du får en hänvisningskod av en vän kan du lösa in den och få 30 dagars premiumlicens för dig och din vän. Det går endast att lösa in referensmoder mot 30 dagars kostnadsfri premiumlicens en gång.

Så här använder koden du fick:

1.navigera till huvudmenyn hamburger_menu.

2.Välj Lös in kod.

Skriv referenskoden du fått av din vän i textfältet och tryck på Retur.

Både du och vännen som delade koden får en bekräftelse i era respektive enheter.

Om du har fler koder (andra än referenskoder) trycker du på Lås upp en månad till.