Gratis och förstklassiga licensfunktioner

ESET Mobile Security finns i två versioner:

Kostnadsfri – grundfunktionerna är kostnadsfria att använda utan tidsbegränsning.

Premium – premiumfunktionerna kan användas tills licensen går ut.

I den här tabellen visas vilka funktioner som är tillgängliga i den kostnadsfria versionen och premiumversionen:

Kostnadsfri

Premium

Antivirus

Antivirus – automatiska genomsökningar

Automatisk uppdatering av detekteringsmoduler

Applås

Stöldskydd – webbportal

Stöldskydd – SIM-skydd

Network Inspector

Skydd mot nätfiske

Samtalsfilter

Betalningsskydd

Säkerhetsgenomgång

Säkerhetsrapport

Välj din abonnemangsperiod. Du kan debiteras månadsvis eller årligen. Och välj din abonnemangslicensversion.

Licenstyp

Användning av licenser

Mobil

Du kan använda licensen för ESET Mobile Security på upp till fem Android-enheter med ESET Mobile Security och ESET Smart TV Security under samma Google-konto.

PC/Mac/mobil

Du får en ESET Internet Security-licens som du kan använda för att skydda tre enheter.

En licensplats tilldelas automatiskt till ESET Mobile Security på den enhet som du använder för att köpa licensen.

Som med en mobillicens kan du använda den här platsen för att aktivera upp till fem Android-enheter med ESET Mobile Security och ESET Smart TV Security under samma Google-konto.

note

Exempel på mobillicensanvändning

Sam använder en Android-smartphone, Android-surfplatta och Android TV-smart-TV. På alla dessa enheter är Sam inloggad med samma Google-konto.

Sam har köpt ett mobilabonnemang för ESET Mobile Security via sin smartphone. Efter köpet får Sam en licensnyckel till den e-postadress som är kopplad till Sams Google-konto.

Sam kan använda den licensen för att aktivera ESET Mobile Security på Android-surfplattan och ESET Smart TV Security på sin smart-TV via ESET HOME eller licensnyckeln.