Jag har glömt pinkoden till applåset

Om du har glömt PIN-koden för applåset och inte har ett fingeravtryck sparat på enheten, så finns det två sätt att låsa upp ett låst program, beroende på inställningarna för Anti-Theft:

Om du har aktiverat Anti-Theft-funktionen i ESET Mobile Security:

1.Öppna ESET Mobile Security.

2.Gå till applåsfunktionen.

3.Skriv din PIN-kod. Tryck på Har du glömt din PIN-kod? i mitten av skärmen.

4.Om Anti-Theft-funktionen är aktiv uppmanas du att skriva in ditt ESET HOME-lösenord. Skriv lösenordet i fältet Lösenord och tryck på Retur.

5.Skriv din nya PIN-kod och tryck på för att bekräfta den.

6.Skriv samma PIN-kod igen för att bekräfta den. Tryck på när du är klar.

Om du inte har aktiverat Anti-Theft-funktionen avinstallerar du ESET Mobile Security och installerar det igen.