Verwijzingscodes

important

Belangrijk

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die ESET Mobile Security hebben gedownload vanuit Google Play en de Premium-licentie niet hebben geactiveerd.

Uw verwijzingscode is een uniek nummer dat aan uw apparaat wordt toegewezen. Deel en ontvang verwijzingscodes om een gratis Premium-licentie voor ESET Mobile Security te krijgen die tot een jaar geldig is.

Deel uw verwijzingscode met een vriend en u ontvangt allebei een gratis Premium-licentie voor 30 dagen. Als uw vriend niet over ESET Mobile Security beschikt, ontvangt die een unieke downloadkoppeling voor ESET Mobile Security met de gratis Premium-licentie voor 30 dagen.

Elke keer wanneer u een verwijzingscode deelt, ontvangt u een gratis Premium-licentie voor 30 dagen en een virtuele trofee om bij te houden welke codes u hebt gedeeld en ontvangen. Elke virtuele trofee vertegenwoordigt een gratis Premium-licentie van 30 dagen. U kunt maximaal 12 verwijzingscodes delen om gratis licenties te ontvangen. Ook nadat u alle 12 virtuele trofeeën hebt ontvangen, kunt u uw code delen met vrienden die een gratis Premium-licentie voor 30 dagen blijven ontvangen, maar u ontvangt geen aanvullende gratis licenties meer.

trophy_act@xxhdpi