Code inwisselen

De eerste keer dat u een verwijzingscode van een vriend ontvangt, kunt u die inwisselen voor een gratis Premium-licentie voor 30 dagen voor u en uw vriend. U kunt slechts één keer een verwijzingscode inwisselen voor een gratis Premium-licentie voor 30 dagen.

Als u een code wilt gebruiken die u hebt ontvangen:

1.ga naar het hoofdmenu hamburger_menu.

2.Selecteer Code inwisselen.

Typ de verwijzingscode die u van uw vriend hebt ontvangen in het tekstveld en tik op Enter.

Zowel u als uw vriend die de code heeft gedeeld, ontvangen een bevestiging op uw desbetreffende apparaat.

Tik op Nog een maand ontgrendelen als u meerdere codes hebt (andere codes dan verwijzingscodes).