Installasjon

Det er tre måter du kan installere ESET Mobile Security:

1.Google Play Store – Åpne Google Play Store-programmet på Android-enheten din, og søk etter ESET Mobile Security (eller bare ESET):

google_play

2.QR code – Skann QR-koden nedenfor med mobilenheten din og et QR-skanneprogram:

QR_code_GP

3.Via ESET HOME-kontoen – I din ESET HOME, last ned ESET Mobile Security-installasjonsprogrammet på enheten din eller send installasjonsprogrammet til en annen enhet.

note

Merk

For alle våre visuelle instruksjoner, gå til trinn-for-trinn-installasjonsveiledningen (denne artikkelen er ikke tilgjengelig i alle språk).

Når ESET Mobile Security er installert, trykker du på Åpne for å starte oppstartveiviseren.

For å beskytte dine personlige opplysninger og Android-enheters ressurser, må ESET Mobile Security ha tilgang til enhetens funksjoner og i noen tilfeller ha kontroll over dem. For detaljerte forklaringer av alle tillatelsestypene og hvordan de brukes, kan du se tabellen i denne artikkelen i kunnskapsbasen. (Artikkelen er ikke tilgjengelig på alle språk.)